Спирам алкохола зарече се моделката Марешка Бардем, научи HotArena. Силиконовата

...
 Спирам алкохола зарече се моделката Марешка Бардем, научи HotArena. Силиконовата
Коментари Харесай

Марешка Бардем спира да пие

 „ Спирам алкохола ” зарече се моделката Марешка Бардем, научи HotArena. Силиконовата красавица е в изолираност в жилището си в София и мина на строга диета.

Заради пристрастеността си към нощния живот, купонджийката сега мъчно претърпява изолацията. Но максимален проблем за нея е да поддържа форма затворена вкъщи.

За да не напълнее ненужно, Марешка е предходна на непоколебим хранителен режим. „ Почти не се движа и единствено здравословното хранене може да ми помогне. Затова спирам шоколада, тестените произведения „, сподели плеймейтката. Тя разгласи и менюто си–само меса с ниско наличие на мазнини като пилешко филе и риба, телешки джолан и никакво свинско.

Освен това моделката стартира да пуска фотоси от дневното си меню.

Марешка е известна с поклонението си към фитнеса. И без значение какъв брой време прекарваше по клубове нощем, на другия ден наложително беше в залата, написа " България през днешния ден ".

За моделката няма значение фактът, че е вкъщи, тя се пробва да тренира с клипове от интернет и да се приготви за лятото, доколкото има такова.

Докато е у дома Марешка прекарва много време с котката си, която даже спи в едно легло с нея. Отскоро плеймейтката си има и формален другар, само че към този момент двамата не живеят дружно и поради ограниченията се виждат по-рядко, в сравнение с им се желае

Иначе Бардем е почитател на военачалник Мутафчийски и даже се забавлява с интернет приложение, в което може да питаш всичко и да получиш автоматизиран отговор. На въпроса „ Кога мога да чакам заплатата си? ”, виртуалният военачалник отвръща в типичния си жанр: „ Не я очаквай ”.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР